Schermafbeelding 2016-07-10 om 13.17.04

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Alle gerechten worden met seizoens groente begeleid maar ook hebben we een aantal op zich zelf staande groente gerechten op de kaart staan. De gerechten op de kaart zijn van voorgerecht formaat. Zo is het mogelijk om alleen een snack bij de borrel te eten of door meerdere gerechten samen te delen een hele maaltijd samen te stellen. Elk seizoen wisselt de kaart en daarbij ook de open wijnen. Op elke kaart zijn zo’n 10 tot 12 open wijnen per glas te vinden, zie onze wijnkaart.

Diner Menu

ma – za van 16:00 tot 23:30
zondag van 14.00 – 22.00

Bewaren

Bewaren

Koud vlees

Aufschnitt, 5 vlezen van de snijmachine – klein of groot

€ 17,- of € 24,5

Varkenspaté, van Girardeau, chutney, sla

€ 9,5

Porchetta, snoekbaars met witlofsalade

€ 12,-

 
 

Niet zo vlezig

Geroosterde pulpo met piment d’Espelette, aubergine en tomaat

€ 17,-

Kreeftenworst met krop-sla en gember-wortels

€ 15,-

Bruschetta, met cavalo nero puree en Parmezaan

€ 9,-

Bloemkool bagna cauda : warme ansjovis – knoflooksaus

€ 12,-

Mosselen met saffraan en prei uit de oven

€ 11,-


Worstig

Kalfsnier en zwezerik in mosterdsaus met wortel

€ 17,-

Venkelworst met venkel en geroosterde paprika

€ 10,-

Rookworst van de Pasteibakkerij met zuurkool

€ 13,-

Pieds de cochon met snijbonen en tomaat

€ 16,5

Wildzwijnsworst, geroosterde pompoen en salie

€ 12,5


Groenten

Dun gesneden geroosterde knolselderij, geitenkaas, vinaigrette van grapefruit met radicchio en hazelnoot

€ 12,5

Snijbiet gratin met Tallegio

€ 12,5

Linzen met spitskool, aubergine en gerookte tomaten-boter

€ 9,-

Groene salade, mosterd vinaigrette

€ 5,-


Toe

Butterscotch pots de crème met gezouten caramel

€ 7,-

Chocolade-noten salami

€ 4,-

Vieux Graçons, beroemde ‘pruimen op Armagnac’ uit zuid west Frankrijk

€ 6,-

Kaas, 5 soorten

€ 12,5


Olijven

€ 3,-

Brood met olie

€ 3,5

Avocado dip met mais tortilla

€ 6,5

Lunch Menu

ma- za van 12:00 tot 16:00

Bewaren

Bewaren

Niet zo vlezig

Dun gesneden geroosterde knolselderij, geitenkaas, vinaigrette van grapefruit met radicchio en hazelnoot

€ 12,5

€ 12,-

Mosselen met saffraan en prei uit de oven

€ 11,-

Snijbietgratin met Tallegio

€ 12,-

Bruschetta met cavalo nero puree en Parmezaan

€ 9,-

Huevos Rancheros, tortilla, zwarte bonen, ei, chorizo, avocado, tomaten salsa

€ 13.-


Worstig

Varkenspaté van Girardeau met chutney, sla

€ 9,5

Aufschnitt, 5 vlezen van de snijmachine, klein of groot

€ 17,5 of € 24,5

Rookworst van de Pasteibakkerij met zuurkool

€ 13,-

Kalfsnier en zwezerik in mosterdsaus met wortel

€ 17,-

Pieds de cochon met snijbonen en tomaat

€ 16,5

Cuban sandwich

€ 9,-


Marius bij Worst

Petite Bouillabaisse

€ 10,-

Vitello tonnato, kalfssukade, tonijn-mayonaise

€ 12,-

Lunchschotel van de dag

€ 20,-


Toe

Chocolade-noten salami

€ 4,-

Butterscotch pots de crème met gezouten caramel

€ 7,-

Vieux Graçons, beroemde ‘pruimen op Armagnac’ zuid west Frankrijk

€ 6,-

Kaas, 5 soorten

€ 12,5

Sla en brood

Groene Salade

€ 5,-

Brood met olie

€ 3,-

Brunch Menu

zondag van 10:00 tot 14:00

Bewaren

Bewaren

 
 

Amandeltaart met crème fraiche

€ 5,5

Boekweit crêpe met pompoen, paprika en geraspte geitenkaas

€ 9,-

Boekweit crêpe met seizoensfruit compôte en crème fraiche

€ 9,-

Briochetoast met roerei, venkelworst, venkel en tomaat

€ 13,-

Huevos Rancheros : maistortilla met chorizo, gebakken eieren, zwarte bonen, avocado en pittige tomaten salsa

€ 13,-

Eggs Benedict : English muffin met gepocheerd ei, ham en hollandaise saus

€ 12,-

Shakshuka : Joods eiergerecht met paprika, tomaat, ui en komijn

€ 11,-

Frittata met prei, spitskool en kalfsnier

€ 13,-

Appelcider, Kerné

Bloody Mary

Cranberry appelsap Schulp

Verse citrussap

Ginger ale

€ 3,5

€ 9,-

€ 3,-

€ 4,5

€ 3,5