Schermafbeelding 2016-07-10 om 13.17.04

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Alle gerechten worden met seizoens groente begeleid maar ook hebben we een aantal op zich zelf staande groente gerechten op de kaart staan. De gerechten op de kaart zijn van voorgerecht formaat. Zo is het mogelijk om alleen een snack bij de borrel te eten of door meerdere gerechten samen te delen een hele maaltijd samen te stellen. Elk seizoen wisselt de kaart en daarbij ook de open wijnen. Op elke kaart zijn zo’n 10 tot 12 open wijnen per glas te vinden, zie onze wijnkaart.

 

Diner Menu

do – zo van 16:00 tot 22:00

Bewaren

Bewaren

Koud vlees

Aufschnitt, 5 vlezen van de snijmachine – klein of groot

€ 17,- of € 24,5

Cecina de Leon met rucola en citroen

€ 16,-

Varkenspaté, van Girardeau, ingelegd zuur en sla

€ 9,5


Niet zo vlezig

Geroosterde pulpo met piment d’Espelette, aubergine en tomaat

€ 18,-

Kreeftenworst met mini pak choi

€ 16,-

Bruschetta met geroosterde paprika en ansjovis

€ 10,-

Panzanella met gebakken sardines en oregano

€ 12,5


Worstig

Kippenworst met geroosterde aardappel en doperwten

€ 14,-

Venkelworst met polenta en paprika

€ 12,-

Pieds de cochon van Girardeau met spinazie

€ 16,5

Chorizoworst met Noord Afrikaanse kikkererwten

€ 12,-


Groenten

Tuinbonen Pugliese met raapstelen & ricotta salata

€ 11,-

Parmigiana van aubergine, tomaat en mozarella

€ 12,-

Noord Afrikaanse kikkererwten met yoghurt en feta

€ 11,-

 
 

Groene salade, mosterd vinaigrette

€ 6,-


Toe

Butterscotch pots de crème met gezouten caramel

€ 7,-

Chocolade-noten salami

€ 4,-

Amandeltaart met crème-fraîche

€ 6,-

Vieux Graçons, beroemde ‘pruimen op Armagnac’ uit Zuid-West Frankrijk

€ 6,-

Kaas, 5 soorten

€ 13,5


Olijven

€ 3,-

Brood met olie

€ 3,5

Avocado dip met mais tortilla

€ 6,5