Schermafbeelding 2016-07-10 om 13.17.04

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Alle gerechten worden met seizoens groente begeleid maar ook hebben we een aantal op zich zelf staande groente gerechten op de kaart staan. De gerechten op de kaart zijn van voorgerecht formaat. Zo is het mogelijk om alleen een snack bij de borrel te eten of door meerdere gerechten samen te delen een hele maaltijd samen te stellen. Elk seizoen wisselt de kaart en daarbij ook de open wijnen. Op elke kaart zijn zo’n 10 tot 12 open wijnen per glas te vinden, zie onze wijnkaart.

Diner Menu

di – za van 16:00 tot 23:30
zondag van 14.00 – 22.00

Bewaren

Bewaren

Koud vlees

Aufschnitt, 5 vlezen van de snijmachine – klein of groot

€ 17,- of € 24,5

Varkenspaté, van Girardeau, chutney, sla

€ 9,5

Zwezerik met verjus, bleekselderij-appel-mosterd salade

€ 17,5

Geroosterde ‘rosbief’ met ei-zongedroogde tomaat salade

€ 13,5


Niet zo vlezig

Geroosterde pulpo met piment d’Espelette, aubergine en tomaat

€ 17,-

Kreeftenworst met krop-sla en gember-wortels

€ 15,-

Bruschetta, met cavalo nero puree en Parmezaan

€ 9,-

Geroosterde paprika’s met ansjovis van Ortiz en toast

€ 12,-


Worstig

Weißworst met snijbiet

€ 10,-

Venkelworst met venkel en prei

€ 10,-

Zwarte inktvis-worst met cavalo nero puree en geroosterde paprika

€ 14,-

Pieds de cochon met snijbonen en tomaat

€ 16,5

Lamsworst met couscous

€ 14,-


Groenten

Couscous met tomaat en aubergine, harissa

€ 12,5

Snijbiet gratin met Tallegio

€ 12,5

Wortels met gember en eier-salade met prei

€ 9,-

Groene salade, mosterd vinaigrette

€ 5,-


Toe

Butterscotch pots de crème met gezouten caramel

€ 7,-

Chocolade-noten salami

€ 4,-

Vieux Graçons, beroemde ‘pruimen op Armagnac’ uit zuid west Frankrijk

€ 6,-

Kaas, 5 soorten

€ 12,5


Olijven

€ 3,-

Brood met olie

€ 3,5

Avocado dip met mais tortilla

€ 6,5

Lunch Menu

ma- za van 12:00 tot 16:00

Bewaren

Bewaren

Niet zo vlezig

Geroosterde paprika’s met ansjovis van Ortiz en toast

€ 12,-

Snijbiet gratin met Tallegio

€ 12,5

Bruschetta met cavalo nero puree en Parmezaan

€ 9,-

Huevos Rancheros, tortilla, zwarte bonen, ei, chorizo, avocado, tomaten salsa

€ 13.-


Worstig

Varkenspaté van Girardeau met chutney, sla

€ 9,5

Aufschnitt, 5 vlezen van de snijmachine, klein of groot

€ 17,5 of € 24,5

Weißworst met snijbiet

€ 10,-

Zwezerik met verjus, bleekselderij-appel-mosterd salade

€ 17,5

Pieds de cochon met snijbonen en tomaat

€ 16,5

Geroosterde ‘rosbief’ met ei-zongedroogde tomaat salade

€ 13,5

Cuban sandwich

€ 9,-


Marius bij Worst

Petite Bouillabaisse

€ 10,-

Vitello tonnato, kalfssukade, tonijn-mayonaise

€ 12,-

Lunchschotel van de dag

€ 20,-


Toe

Chocolade-noten salami

€ 4,-

Butterscotch pots de crème met gezouten caramel

€ 7,-

Vieux Graçons, beroemde ‘pruimen op Armagnac’ zuid west Frankrijk

€ 6,-

Kaas, 5 soorten

€ 12,5

Sla en brood

Groene Salade

€ 5,-

Brood met olie

€ 3,-

Brunch Menu

zondag van 10:00 tot 14:00

Bewaren

Bewaren

 
 

Amandeltaart met crème fraiche

€ 5,5

Boekweit crêpe geroosterde aubergine, tomaat, Tallegio

€ 9,-

Boekweit crêpe met seizoensfruit compôte en crème fraiche

€ 9,-

Briochetoast met roerei, venkelworst, venkel en tomaat

€ 13,-

Huevos Rancheros : maistortilla met chorizo, gebakken eieren, zwarte bonen, avocado en pittige tomaten salsa

€ 13,-

Eggs Benedict : English muffin met gepocheerd ei, ham en hollandaise saus

€ 12,-

Shakshuka : Joods eiergerecht met paprika, tomaat, ui en komijn

€ 11,-

Frittata met artisjok, snijbiet en inktvis-worst

€ 13,-

Appelcider, Kerné

Bloody Mary

Cranberry appelsap Schulp

Verse citrussap

Ginger ale

€ 3,5

€ 9,-

€ 3,-

€ 4,5

€ 3,5