Schermafbeelding 2016-07-10 om 13.17.04

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Alle gerechten worden met seizoens groente begeleid maar ook hebben we een aantal op zich zelf staande groente gerechten op de kaart staan. De gerechten op de kaart zijn van voorgerecht formaat. Zo is het mogelijk om alleen een snack bij de borrel te eten of door meerdere gerechten samen te delen een hele maaltijd samen te stellen. Elk seizoen wisselt de kaart en daarbij ook de open wijnen. Op elke kaart zijn zo’n 10 tot 12 open wijnen per glas te vinden, zie onze wijnkaart.

Diner Menu

di – za van 16:00 tot 23:30

Bewaren

Bewaren

Koud vlees

Aufschnitt, 5 vlezen van de snijmachine – klein of groot

€ 16.- of € 22,5

Varkenspaté, chutney, sla

€ 7,5

Rundertong, gekookt met pompoem ‘pistou’ en zuur

€ 10,-

Geroosterde ‘rosbief’ met Parmezaan en venkel

€ 13,5


Niet zo vlezig

Geroosterde pulpo met piment d’Espelette en groene asperge

€ 15,-

Kreeftenworst met witte asperge en kropsla

€ 15,-

Bruschetta, met tuinbonenpuree, tomaat en ricotta

€ 9,-

Makreel escabeche met radijs en raapsteel

€ 9,-


Worstig

Kippenworst met witte asperge en kropsla

€ 10.-

Venkelworst met venkel en geroosterde paprika

€ 9.-

Chorizo met kikkererwten ‘ras el hanout’

€ 10,-

Pieds de cochon, gebraden spitskool, citroendressing

Lamsworst met ‘sweet potato hash’ 13,-

€ 16.-



Groenten

Geroosterde bloemkool en corgette met tahini, sumac en rozijnen

€ 10,-

Witte asperges met eiersalade

€ 14,-

Kikkererwten met raapstelen en geroosterde paprika

€ 11.-

Groene salade, mosterd vinaigrette

€ 5.-


Toe

Butterscotch pots de crème met gezouten caramel

€ 7.-

Chocolade-noten salami

€ 3.-

Vieux Graçons, beroemde ‘pruimen op Armagnac’ uit zuid west Frankrijk

€ 3.-

Kaas, 5 soorten

€ 12,5


Olijven

€ 2.5

Brood met olie

€ 3,-

Avocado dip met mais tortilla

€ 5,5

Lunch Menu

di- za van 12:00 tot 16:00

Bewaren

Bewaren

Niet zo vlezig

Makreel escabech, met radijs en raapsteel

€ 9.-

Geroosterde bloemkool met tahini, sumac en rozijnen

€ 10.-

Bruschetta met tuinbonenpuree, tomaat en ricotta

€ 9.-

Huevos Rancheros, tortilla, zwarte bonen, ei, chorizo, avocado, tomaten salsa

€ 11.-


Worstig

Varkenspaté, chutney, sla

€ 7,5

Aufschnitt, 5 vlezen van de snijmachine, klein of groot

€ 16.- of € 22,5

Kippenworst, met witte asperge en kropsla

€ 10.-

Pieds de cochon, gebraden spitskool, citroendressing

€ 16.5

Geroosterde ‘rosbief’ met Parmezaan en venkel

€ 13,5

Cuban sandwich

€ 9.-


Marius bij Worst

Petite Bouillabaisse

€ 10.-

Vitello tonnato, kalfssukade, tonijn-mayonaise

€ 12.-

Lunchschotel van de dag

€ 20.-


Toe

Chocolade-noten salami

€ 3.-

Butterscotch pots de crème met gezouten caramel

€ 7.-

Vieux Graçons, beroemde ‘pruimen op Armagnac’ zuid west Frankrijk

€ 4.-

Kaas, 5 soorten

€ 12.5

Sla en brood

Groene Salade

€ 5.-

Brood met olie

€ 3.-

Brunch Menu

zondag van 10:00 tot 14:00

Bewaren

Bewaren

Amandeltaart met crème fraiche

€ 5.5

Boekweit crêpe met groene asperges, pancetta en gruyère

€ 9.-

Boekweit crêpe met aardbeien en crème fraiche

€ 9.-

Briochetoast met roerei, venkelworst, venkel en tomaat

€ 11.-

Huevos Rancheros : maistortilla met chorizo, gebakken eieren, zwarte bonen, avocado en pittige tomaten salsa

€ 12.-

Eggs Benedict : English muffin met gepocheerd ei, ham en hollandaise saus

€ 11.-

Shakshuka : Joods eiergerecht met paprika, tomaat, ui en komijn

€ 10.-

Gepocheerde eieren met venkel en tuinbonen-salade met Parmezaan en bottarga

€ 12.-