Schermafbeelding 2016-07-10 om 13.17.04

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Alle gerechten worden met seizoens groente begeleid maar ook hebben we een aantal op zich zelf staande groente gerechten op de kaart staan. De gerechten op de kaart zijn van voorgerecht formaat. Zo is het mogelijk om alleen een snack bij de borrel te eten of door meerdere gerechten samen te delen een hele maaltijd samen te stellen. Elk seizoen wisselt de kaart en daarbij ook de open wijnen. Op elke kaart zijn zo’n 10 tot 12 open wijnen per glas te vinden, zie onze wijnkaart.

Diner Menu

di – za van 16:00 tot 23:30

Bewaren

Bewaren

Koud vlees

Aufschnitt, 5 vlezen van de snijmachine – klein of groot

€ 16,- of € 22,5

Varkenspaté, chutney, sla

€ 7,5

Broccoletti ‘salade’ met geconfijte kippenlevers
en noten-vinaigrette (warm)

€ 11,5

Geroosterde ‘rosbief’ met remoulade van knolselderij

€ 13,5


Niet zo vlezig

Geroosterde pulpo met piment d’Espelette, aubergine en tomaat

€ 15,-

Kreeftenworst met prei in saffraanvinaigrette

€ 15,-

Bruschetta, met paddestoelen duxelles en peterselie parmezaan salade

€ 9,-

Brandade van gezouten vis met geroosterde paprika en toast

€ 9,-


Worstig

Weißworst met geprakte aardappel, raapstelen en piccalilly

€ 10,-

Venkelworst met venkel en geroosterde paprika

€ 9,-

Bloedworst van de Pasteibakkerij, appel en knolselderij

€ 14,-

Pieds de cochon met cavolo nero

€ 16,5

Lamsworst met rode linzenpuree en Libanese hang-op

€ 14,-


Groenten

Prei met saffraanvinaigrette en hazelnoten kruim

€ 10,-

Geprakte aardappel met raapstelen, piccalilly en tomaat

€ 10,-

Linzenpuree met Libanese hang-op en aubergine

€ 12,-

Groene salade, mosterd vinaigrette

€ 5,-


Toe

Butterscotch pots de crème met gezouten caramel

€ 7,-

Chocolade-noten salami

€ 3,-

Vieux Graçons, beroemde ‘pruimen op Armagnac’ uit zuid west Frankrijk

€ 6,-

Kaas, 5 soorten

€ 12,5


Olijven

€ 2,5

Brood met olie

€ 3,-

Avocado dip met mais tortilla

€ 5,5

Lunch Menu

di- za van 12:00 tot 16:00

Bewaren

Bewaren

Niet zo vlezig

Brandade van gezouten vis met geroosterde paprika en toast

€ 9,-

Prei met saffraanvinaigrette en hazelnoten kruim

€ 10,-

Bruschetta met paddestoelen duxelles en peterselie Parmezaan salade

€ 9,-

Huevos Rancheros, tortilla, zwarte bonen, ei, chorizo, avocado, tomaten salsa

€ 13.-


Worstig

Varkenspaté, chutney, sla

€ 7,5

Aufschnitt, 5 vlezen van de snijmachine, klein of groot

€ 16,- of € 22,5

Weißworst met geprakte aardappel raapstelen en piccalilly

€ 10,-

Broccoletti ‘salad’ met geconfijte kippenlevers en noten-vinaigrette (warm)

€ 11,5

Pieds de cochon met cavolo nero

€ 16,5

Geroosterde ‘rosbief’ met remoulade van knolselderij

€ 13,5

Cuban sandwich

€ 9,-


Marius bij Worst

Petite Bouillabaisse

€ 10,-

Vitello tonnato, kalfssukade, tonijn-mayonaise

€ 12,-

Lunchschotel van de dag

€ 20,-


Toe

Chocolade-noten salami

€ 3,-

Butterscotch pots de crème met gezouten caramel

€ 7,-

Vieux Graçons, beroemde ‘pruimen op Armagnac’ zuid west Frankrijk

€ 6,-

Kaas, 5 soorten

€ 12,5

Sla en brood

Groene Salade

€ 5,-

Brood met olie

€ 3,-

Brunch Menu

zondag van 10:00 tot 14:00

Bewaren

Bewaren

 
 

Amandeltaart met crème fraiche

€ 5,5

Boekweit crêpe met paddestoelen duxelles, tallegio en peterselie-salade

€ 9,-

Boekweit crêpe met seizoensfruit compôte en crème fraiche

€ 9,-

Briochetoast met roerei, venkelworst, venkel en tomaat

€ 13,-

Huevos Rancheros : maistortilla met chorizo, gebakken eieren, zwarte bonen, avocado en pittige tomaten salsa

€ 13,-

Eggs Benedict : English muffin met gepocheerd ei, ham en hollandaise saus

€ 12,-

Shakshuka : Joods eiergerecht met paprika, tomaat, ui en komijn

€ 11,-

Zuurdesem toast met bloedworst, gebakken ei
en uiencompôte

€ 13,-

Appelcider, Kerné

Bloody Mary

Cranberry appelsap Schulp

Verse citrussap

Ginger ale

€ 3,5

€ 9,-

€ 3,-

€ 4,5

€ 3,5