Schermafbeelding 2016-07-10 om 13.17.04

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Alle gerechten worden met seizoens groente begeleid maar ook hebben we een aantal op zich zelf staande groente gerechten op de kaart staan. De gerechten op de kaart zijn van voorgerecht formaat. Zo is het mogelijk om alleen een snack bij de borrel te eten of door meerdere gerechten samen te delen een hele maaltijd samen te stellen. Elk seizoen wisselt de kaart en daarbij ook de open wijnen. Op elke kaart zijn zo’n 10 tot 12 open wijnen per glas te vinden, zie onze wijnkaart.

 

Diner Menu

ma – za van 16:00 tot 23:30
zondag van 14.00 – 22.00

Bewaren

Bewaren

Koud vlees

Aufschnitt, 5 vlezen van de snijmachine – klein of groot

€ 17,- of € 24,5

Rosbief met mierikwortel-crème

€ 16,-

Varkenspaté, van Girardeau, chutney, sla

€ 9,5


Niet zo vlezig

Geroosterde pulpo met salade van aardappel, rucola & olijf

€ 18,-

Kreeftenworst met pikante spitskool

€ 16,-

Bruschetta met cavolo nero, gedroogde tomaat en Parmezaanse kaas

€ 10,-

Gegratineerde mosselen met prei

€ 12,-


Worstig

Kippenworst met gepofte prei en kastanjechampignons

€ 12,5

Venkelworst met polenta en paprika

€ 11,-

Pieds de cochon met bladgroenten

€ 16,5

Wildzwijnsworst met du Puy linzen en pompoen

€ 14,5


Groenten

Dun gesneden geroosterde knolselderij met geitenkaas, hazelnoot en radicchio-grapefruitvinagrette

€ 12,5

Aardappel en aardpeer-gratin met
mont d’or

€ 14,-

Linzensalade van du Puy linzen, pompoen, labneh en specerijen

€ 11,-

Gepofte prei in vinaigrette met Parmezaanse kaas

€ 12,-

Groene salade, mosterd vinaigrette

€ 5,-


Toe

Butterscotch pots de crème met gezouten caramel

€ 7,-

Chocolade-noten salami

€ 4,-

Amandeltaart met crème-fraîche

€ 6,-

Vieux Graçons, beroemde ‘pruimen op Armagnac’ uit Zuid-West Frankrijk

€ 6,-

Kaas, 5 soorten

€ 13,5


Olijven

€ 3,-

Brood met olie

€ 3,5

Avocado dip met mais tortilla

€ 6,5

Lunch Menu

ma- za van 12:00 tot 16:00

Bewaren

Bewaren

Niet zo vlezig

Dun gesneden geroosterde knolselderij met geitenkaas, hazelnoot en radicchio-grapefruitvinagrette

€ 12,5

Aardappel en aardpeer-gratin met
mont d’or

€ 14,-

Gegratineerde mosselen met prei

€ 12,-

Bruschetta cavolo nero, gedroogde tomaat en Parmazaanse kaas

€ 10,-

Huevos Rancheros, tortilla, zwarte bonen, ei, chorizo, avocado, tomaten salsa

€ 13.-


Worstig

Varkenspaté van Girardeau met chutney, sla

€ 9,5

Aufschnitt, 5 vlezen van de snijmachine, klein of groot

€ 17,5 of € 24,5

Rosbief met mierikswortelcrème

€ 16

Kippenworst met gepofte prei en kastanjechampigons

€ 12,5

Pieds de cochon met bladgroenten

€ 16,5

Cuban sandwich

€ 11,-


Marius bij Worst

Petite Bouillabaisse

€ 12,-

Vitello tonnato, kalfssukade, tonijn-mayonaise

€ 12,-

Lunchschotel van de dag

€ 20,-


Toe

Chocolade-noten salami

€ 4,-

Amandeltaart met crème fraîche

€ 6,-

Butterscotch pots de crème met gezouten caramel

€ 7,-

Vieux Graçons, beroemde ‘pruimen op Armagnac’ zuid west Frankrijk

€ 6,-

Kaas, 5 soorten

€ 13,5

Sla en brood

Groene Salade

€ 5,-

Brood met olie

€ 3,5