Schermafbeelding 2016-07-10 om 13.17.04

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Alle gerechten worden met seizoens groente begeleid maar ook hebben we een aantal op zich zelf staande groente gerechten op de kaart staan. De gerechten op de kaart zijn van voorgerecht formaat. Zo is het mogelijk om alleen een snack bij de borrel te eten of door meerdere gerechten samen te delen een hele maaltijd samen te stellen. Elk seizoen wisselt de kaart en daarbij ook de open wijnen. Op elke kaart zijn zo’n 10 tot 12 open wijnen per glas te vinden, zie onze wijnkaart.

 

Menu

wo – za van 16:00 tot 20:00

Bewaren

Bewaren

Koud vlees

Gerookte Wild Zwijn Ham, met chutney en groene sla

€10,50


Rillette van varken, met zoetzure groenten en brood

€11,-


Niet zo vlezig

Bruschetta met geroosterde paprika en ansjovis

€ 11,-


Worstig

Kippenworst met gepofte prei en kastanjechampions

€ 15,-

Venkelworst met linzen en pompoen

€ 15,5

Chorizoworst met geroosterde paprika en kastanjechampions

€ 16,50


Wild Zwijn worst met puree, knolselderij en gele biet

€ 16,50


Groenten

Linzensalade van du Puylinzen, pompoen, labne, feta en specerijenmet rucola, parmezaan, knolselderij-puree

€ 14,-

Dun gesneden knolselderij met geitenkaas, hazelnoot en radicchio-grapefruitvinaigrette met yoghurt en feta

€ 12,50

Gepofte prei in vinaigrette met parmezaanse kaas

€ 14,-


Groene salade, mosterd vinaigrette

€ 6,-


Toe

Amandeltaart met crème-fraîche

€ 6,-

Vieux Graçons, beroemde ‘pruimen op Armagnac’ uit Zuid-West Frankrijk

€ 6,-