Wij zijn op zoek naar versterking voor ons kleine leuke ambachtsteam.

Wij zijn op zoek naar versterking in de keuken voor ons kleine leuke ambachtsteam.

Je komt zowel te werken in restaurant Marius als in het naastgelegen Wijncafé Worst.

We werken alleen met de beste verse ingrediënten. Dus je kan goed snijden, trancheren, bakken, braden stoven, basissauzen maken, basispastisserie-technieken toepassen etc.

Maar bovenal houd je van de ambachtelijke keuken en van ontzettend lekker eten.

WE ZOEKEN :
– Ambitieus aanhanger en kennis van de ambachtelijke keuken
– Gevoel voor smaak en stijl
– Onderzoekend en leergierig ten aanzien van ingrediënten
– Efficiënt en kostenbewust
– Teamspeler en enthousiasmerend
– Zelfstandig kunnen werken
– Flexibiliteit i.v.m. wisselende roosters en werken in wisselende keukens (Marius en Worst hebben ieder een eigen keuken)
– Begrijpt de onbegrijpelijke gast van anno nu
– Liefst fulltime maar 3 a 4 dagen per week is bespreekbaar

TAKEN
– Medeverantwoordelijk voor de keukenproductie in het algemeen (zowel bij Wijncafé Worst als bij restaurant Marius).
– Ondersteunend en medeverantwoordelijk voor het uitgeven van gerechten

WE BIEDEN
– Een 40 urige werkweek in een flexibele 4 of 5 daagse werkweek
– Een ongebruikelijk maar fijn horecateam met veel kennis en reflectie
– Een lekkere en uitdagende werkplek
– Meer dan goede salariëring

Soort dienstverband: Voltijd
Vereiste ervaring: minimaal 2-3 jaar werkervaring in gastronomische restaurants
Vereiste talen: Nederlands & Engels

Voor nadere toelichting kan je altijd bellen: 020 422 7880
Reacties, Motivatie + C.V. heel graag naar Kees Elfring: mariuskees@gmail.com