vintagebarolo

Wijnproeverij bij Worst – Jachtschotels bij Marius

Beste gasten, vrienden en familie,fazantmarius

De herfst heeft z’n verkleuring ingezet en kleurt daarmee ook de diner kaart. Bij Worst is de ‘herfst’ kaart ingegaan met onder andere: zwezerik pressé, melanzane parmigiana en wildzwijnsworst met pompoen. Op 15 oktober gaat het ‘officiele’ wild seizoen van start en dat vieren we bij Marius met twee Family style jacht schotels, fazant en een hertenjachtschotel.

De jacht is een vorm van voedselverschaffing die rechtstreeks terug voert naar onze aller vroegstegeschiedenis. De oudste uitingen van menselijke creativiteit, de rotsschilderingen, hadden allemaal betrekking op de jacht. De jacht voert ons terug naar de natuur waarna we bij Marius met z’n allen aan lange tafels genieten van de jacht schotels en wijn uit grote flessen, Magnums.

   wijnproeverijworst

Ook bied de herfst weer ruimte om, gezellig binnen bij Worst een wijnproeverij te organiseren. Op zaterdag 5 november organiseren we in samenwerking met Karakter Wijnimport een wijnproeverij. Carlo Pellati neemt ons mee naar Piemonte waar we op jacht gaan naar de ‘lekkerste’ wijn. Is dit Barolo of Barbaresco? Natuurlijk neemt Carlo ook een aantal witte wijnen mee en verzorgen wij de worstige zaken.

Op een later moment zullen we het volledige menu van de twee jachtschotels en de wijn die we er bij gaan schenken verder toelichten. Maar reserveren kan natuurlijk alvast. Graag hopen we jullie bij één van onze jachtschotels of de wijnproeverij te zien.

Vriendelijke groet,
Kees en zijn Marius & Worst team

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren